previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Обучението по английски език може да се осъществи в два варианта – групово и индивидуално. За възрастовия интервал от 5-ти до 7-ми клас включително предлагаме групови обучения за нивата A1 и A2. Пакетите са по 80 учебни часа, разпределени 2 пъти седмично по 2 учебни часа. Курсовете се базират върху иновативната система на Cambridge University Press в колаборация с Discovery, която провокира интереса на учениците и ги мотивира за свободно общуване на английски език. Така се поставят стабилни основи за бъдещо сертифициране. Ако детето Ви е прекрачило този праг и пред него стоят предизвикателствата на следващите нива, то за възрастите от 6-ти до 8-ми клас включително предлагаме групово обучение по системата на Cambridge – Complete PET, която е същинска подготовка за полагане на изпит за получаване на първи сертификат на Cambridge – FCE (First Certificate in English)Той е необходим при кандидатстване в чуждестранни университети и при реализиране в различни обществени сфери в бъдещ план.

За възрастни предлагаме индивидуално обучение, което цели бързи резултати, за да се осигури еволюция в професионалната среда и по-голямо самочувствие в комуникацията на английски език. Учебната система, с която центърът работи –  “Face 2 Face” е адаптирана за подрастващи и хора в зряла възраст, които имат необходимост да използват езика с увереност в практиката.

Английският език е необходимост, от която не можем да избягаме! Осигурете на детето си и на себе си чуждоезиковата компетентност, която отваря нови възможности за всеки!