Ако сте преминали границата на подрастването и сте човек в зряла възраст, който не се чувства комфортно с практическите си знания по английски, заповядайте в Образователен център Мелиус! За Вас предлагаме индивидуално обучение за нивата A1-A2, B1, B2, тъй като тази форма е най-подходяща за бърз прогрес в езиковите Ви умения! По този начин, заедно със своя учител, ще можете да разпределите закупения от Вас пакет така, че резултатите да дойдат възможно най-скоро и да подобрите самочувствието си, когато се наложи да използвате езика. 

Системата, по която работим – Face 2 Faceе адаптирана към нуждите на хората в зряла възраст, които търсят основно практическа реализация на знанията. Темите в учебниците се отнасят към различни сфери от действителността, в които се налага да изразяваме себе си и своите желания.

Да говориш на английски език свободно вече е необходимост. Не се страхувайте да разкриете нови хоризонти и възможности пред себе си както в личен, така и в професионален план!  

Свържете се с нас чрез формата за Online записвания или ни потърсете чрез дадените контакти, за да запазите мястото си в

Образователен център Мелиус!