Ако сте преминали границата на подрастването и сте човек в зряла възраст, който не се чувства комфортно с практическите си знания по английски, заповядайте в Образователен център Мелиус! 

Системата, по която работим – Face 2 Faceе адаптирана към нуждите на хората в зряла възраст, които търсят основно практическа реализация на знанията. Темите в учебниците се отнасят към различни сфери от действителността, в които се налага да изразяваме себе си и своите желания.

За Вас разработихме два летни групови курса, които са чудесен начин да оползотворите летните месеци и да разширите разбирането си за езика, който присъства навсякъде около Вас:

  • Начално ниво (А1-А2) за възрастни (Цени)

Най-важно за начинаещите е да получат нужната подкрепа и правилната мотивация, за да могат да продължат обучението си. Всяко начало е трудно и е важно до Вас да е правилният човек, който да Ви насочва, окуражава и да осигурява достъп до материали, които да затвърждават знанията и да водят до бърз и траен ефект. Курсът се провежда в удобен за работещите хора час и е страхотен начин да приключите деня си ползотворно и да се отдадете на заслужена почивка вкъщи.

  • Разговорен английски за възрастни (Цени)

Все си мислите, че имате основата, но някак думите Ви убягват и никога не можете да се сетите как точно да построите изречението си? Ние имаме решение за Вас – нарича се практика. Всеки език се забравя, ако липсва редовна интеракция с него. Английският е навсякъде около нас и предлага цял един свят, до който бихме могли да имаме достъп, ако имаме нужните знания. Заповядайте при нас – ще си поговорим за доста интересни неща, ще научим нови думи… Накрая ще усетите, че сте по-уверени и компетентни!

Да говориш на английски език свободно вече е необходимост. Не се страхувайте да разкриете нови хоризонти и възможности пред себе си както в личен, така и в професионален план!  

Свържете се с нас чрез формата за Online записвания или ни потърсете чрез дадените контакти, за да запазите мястото си в

Образователен център Мелиус!