previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Груповите курсове по английски език за ученици са чудесна среда за работа в екип и упражняване на комуникативните умения.

Запишете детето си на ЛЕТЕН КУРС и направете лятото му както забавно, така и ползотворно.

Осигурете на детето си оптималните условия, в които да развива чуждоезиковия си потенциал!

Организираме курсове за нивата А1, А2, B1, в които се работи по най-новите системи на Cambridge University Press – Eyes Open и Complete PET . Тези нива са основите за бъдещо сертифициране по английски език, което е задължително за кандидатстване в чуждестранни университети по целия свят.

Летни интензивни курсове за ученици  от 5-ти до 8 клас – нива A1, A2, B1 (PET).

(Цени)

  • Малки групи (3-5 ученици)
  • Двумесечен курс (от средата на юни до началото на август)
  • Иновативни системи (Cambridge)
  • Страхотна обстановка и млад, креативен преподавател.

Като учители често констатираме, че лятната ваканция кара една голяма част от знанията да избледнеят. При езиците е особено важно те да бъдат практикувани, за да се поддържа  и надгражда съответното ниво. Ние ще помогнем на децата Ви да стартират новата учебна година успешно, с повече знания, отколкото са имали в края на предишната. Работим с иновативната система на Cambridge University Press и сме оторизиран обучителен център, който може да подготви детето Ви за явяване на изпит за сертификат на Cambridge. Той може да му послужи за прием в чуждестранен университет, както и да му помага неколкократно в различните етапи на кариерното развитие в бъдеще.

Ако имате въпроси – свържете се с нас чрез формата за Online записвания или ни потърсете на посочените контакти.