previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Полуиндивидуалните и груповите курсове по английски език за ученици са чудесна среда за работа в екип и упражняване на комуникативните умения.

Осигурете на детето си оптималните условия, в които да развива чуждоезиковия си потенциал!

Ние работим по най-новите системи на Cambridge University Press – Eyes Open, Complete PET, Complete FCE и CAE . Тези нива предоставят възможност за сертифициране към Cambridge University, което е задължително за кандидатстване в чуждестранни университети по целия свят.

А1 и A2 (Eyes Open)

За възрастовия интервал от 5-ти до 7-ми клас включително предлагаме групови обучения за нивата A1 и A2.  Курсовете се базират върху иновативната система на Cambridge University Press в колаборация с Discovery, която провокира интереса на учениците и ги мотивира за свободно общуване на английски език. Уроците са изпълнени с интересни текстове, видео материали и интерактивни упражнения, които развиват не само езиковите умения на децата, но също така разширяват светогледа и разбирането за различните култури, географски области и ценности.

Сертификати PET и FCE

Ако детето Ви е прекрачило този праг и пред него стоят предизвикателствата на следващите нива, то за възрастите от 6-ти до 10-ти клас включително предлагаме групово обучение по системата на Cambridge – Complete PET, която е същинска подготовка за получаване на първи сертификат на Cambridge – FCE (First Certificate in English). Той е необходим при кандидатстване в чуждестранни университети и при реализиране в различни обществени сфери в бъдещ план.

Сертификат CAE (Advanced)

 

За най-напредналите предлагаме обучение за сертификата CAE (Advanced English), който гарантира наличие на всички знания, необходими при общуване на английски, както и на всички условия, нужни при интеграция в чуждоезикова среда. 

Резултат с изображение за Complete Cambridge

ЦЕНИ

Ако имате въпроси – свържете се с нас чрез формата за Online записвания или ни потърсете на посочените контакти.