previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

СЪБОТНО-НЕДЕЛЕН КУРС

ЗА 7-МИ КЛАС

Националното външно оценяване след VII клас е предизвикателство както за учениците, така и за родителите, които се стремят да изберат най-качественото обучение за своите деца. В нашия център вярваме, че с подходящия набор от материали в комбинация с добър учител и постоянство на ученика се получава перфектната формула за отлични резултати. Курсовете са изцяло съобразени с формата на матурата, а целогодишното обучение в малки групи по 5 ученици гарантира ефективна работна среда Общият брой часове е 189 уч.ч., а заетостта е 2 пъти седмично (събота и неделя) по 3 учебни часа.В центъра се провеждат поредица от пробни матури, които целят да запознаят учениците практически с атмосферата, в която ще попаднат на изпита. Така стресовият фактор по време на истинското НВО ще бъде минимизиран, тъй като това няма да е нещо изцяло непознато за Вашето дете.

7-ми клас е ключов за съграждането на езикова грамотност, която остава за цял живот. Матурата в 7-ми клас е първата стъпка на детето към неговото ново училище и бъдеще!  Ние ще се погрижим за мотивацията му да се образова и развива във всеки един аспект! 

ЦЕНА ЗА ЦЯЛАТА ГОДИНА

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

Целогодишен курс - 7 клас

Съботно-неделен

1225

лв.

1225 лв. = 4 вноски x 306 лв.

Общ брой часове: 186

6,50 лв./уч.ч.

Мелиус ви дава ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВЕНО ОБУЧЕНИЕ!  Изпратете запитване СЕГА!

Свържете се с нас чрез формата за Online записвания или ни потърсете чрез дадените контакти, за да запазите мястото си в

Образователен център Мелиус!