Курс A1-A2 (начални нива) по английски за възрастни в уютна обстановка

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider
  • Кои сме ние – В Мелиус гледаме в бъдещето. Заедно с вас. Това, което ви даваме, е достъп до цял нов свят – англоезичният. Нали е страхотно?
  • Каква е целта ни – Да ви помогнем да научите английски като дадем най-доброто от себе си!
  • Защо Мелиус? – Не обещаваме чудеса за 3 дни, но гарантираме, че ще дадем всичко от себе си, за да постигнете в максимална степен онова, което целите.
  • Какво получавате? – Всеки е чувал поговорката “Не съм толкова богат, че да купувам евтино”. С Мелиус получавате много повече, отколкото давате. Заедно развиваме езикови умения за цял живот. Страхотна инвестиция, нали?

Ако сте преминали границата на подрастването и сте човек в зряла възраст, който не се чувства комфортно с практическите си знания по английски, заповядайте в Образователен център Мелиус! 

А1 и А2 за възрастни

790 лв. 

Курс + учебни материали

Начална дата: 09.03.2020 г. 

Продължителност: 60 уч.ч. (4 месеца)

Две нива - А1 и A2 в един курс! 

ВЕЧЕРЕН КУРС

Два пъти седмично - понеделник и четвъртък вечер 

Продължителност на посещение: 2 уч.ч. = час и половина астрономически

Учебна система - Face 2 Face A1-A2 (70 лв. - учебник + учебна тетрадка + софтуер)

В края на курса - сертификат за преминато обучение!

Системата, по която работим – Face 2 Face – е адаптирана към нуждите на хората в зряла възраст, които търсят основно практическа реализация на знанията. Темите в учебниците се отнасят към различни сфери от действителността, в които се налага да изразяваме себе си и своите желания. Най-важно за начинаещите е да получат нужната подкрепа и правилната мотивация, за да могат да продължат обучението си. Всяко начало е трудно и е важно до Вас да е правилният човек, който да Ви насочва, окуражава и да осигурява достъп до материали, които да затвърждават знанията и да водят до бърз и траен ефект. Курсът се провежда в удобен за работещите хора час и е страхотен начин да приключите деня си ползотворно и да се отдадете на заслужена почивка вкъщи.

Мелиус ви дава ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВЕНО ОБУЧЕНИЕ! Научете английски език с нас. Изпратете запитване СЕГА!

 

Свържете се с Нас