Целогодишни курсове по български език и литература 6-ти и 7-ми клас за учебната 2019-2020

6-ТИ КЛАС

7-МИ КЛАС

 


previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Искате детето Ви да учи някъде, където да разполага с вниманието на учител, склонен да откликва на неговите въпроси и притеснения? Учител, който да следи прогреса и да запълва празните места своевременно, а не да препуска през материала, без да се интересува от неяснотите, които са настъпили? Точно това ще намерите в „Мелиус“ – очакваме Ви!


СЪБОТНЕН КУРС

ЗА 6-ТИ КЛАС

Груповото обучение за 6-ти клас се провежда в малки групи от 3 до 5 ученици, което осигурява подход, максимално близък до индивидуалния. Курсът е целогодишен (от края на септември до май месец), което гарантира поддържането на висок успех в училище и трайното усвояване на материала. Общият брой часове е 96 уч.ч., а заетостта е 1 път седмично (събота) по 3 учебни часа. Акцентът пада върху ранното запознаване с формата на матурата в 7-ми клас, за да се осъществи плавен преход към следващата година, в която детето ще има по-голямо самочувствие и ще е запознато с това, което му предстои в нейния край.

6-ти клас е ключов за съграждането на езикова грамотност, която остава за цял живот. Ние ще се погрижим за мотивацията на Вашето дете да се образова и развива във всеки един аспект!

ЦЕНА ЗА ЦЯЛАТА ГОДИНА

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

Целогодишен курс - 6 клас

Съботен

716

лв.

716лв. = 4 вноски x 179 лв.

Общ брой часове: 96

7.50 лв./уч.ч.


СЪБОТНО-НЕДЕЛЕН КУРС

ЗА 7-МИ КЛАС

Националното външно оценяване след VII клас е предизвикателство както за учениците, така и за родителите, които се стремят да изберат най-качественото обучение за своите деца. В нашия център вярваме, че с подходящия набор от материали в комбинация с добър учител и постоянство на ученика се получава перфектната формула за отлични резултати. Курсовете са изцяло съобразени с формата на матурата, а целогодишното обучение в малки групи по 5 ученици гарантира ефективна работна среда Общият брой часове е 189 уч.ч., а заетостта е 2 пъти седмично (събота и неделя) по 3 учебни часа.В центъра се провеждат поредица от пробни матури, които целят да запознаят учениците практически с атмосферата, в която ще попаднат на изпита. Така стресовият фактор по време на истинското НВО ще бъде минимизиран, тъй като това няма да е нещо изцяло непознато за Вашето дете.

7-ми клас е ключов за съграждането на езикова грамотност, която остава за цял живот. Матурата в 7-ми клас е първата стъпка на детето към неговото ново училище и бъдеще!  Ние ще се погрижим за мотивацията му да се образова и развива във всеки един аспект! 

ЦЕНА ЗА ЦЯЛАТА ГОДИНА

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

Целогодишен курс - 7 клас

Съботно-неделен

1225

лв.

1225 лв. = 4 вноски x 306 лв.

Общ брой часове: 186

6,50 лв./уч.ч.

 

Мелиус ви дава ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВЕНО ОБУЧЕНИЕ!  Изпратете запитване СЕГА!

 

 

Свържете се с Нас