Сертификати от Кеймбридж

Ние от Образователен център Мелиус знаем, че бъдещето на детето Ви е най-важното нещо за Вас! Затова се стараем още от началните етапи на образованието да го подготвим за следващите, в които ще трябва да доказва знанията си, явявайки се на изпити и предоставяйки доказателства за системните и последователни знания, които е придобило. Сертификатите на Кеймбридж имат тежест в цял свят и помагат на милиони ученици по света да се реализират както у нас, така и в чужбина. Положете стабилни основи още в ранна възраст, за да бъдете сигурни, че пред Вашето дете стоят хиляди възможности и перспективи.

За учениците предлагаме групово обучение по системата на Cambridge – Complete PET (B1), която е същинска подготовка за получаване на първи сертификат на Cambridge – FCE (First Certificate in English – B2). Той е необходим при кандидатстване в чуждестранни университети и при реализиране в различни обществени сфери в бъдещ план. За най-напредналите предлагаме обучение за сертификата CAE (Advanced English), който гарантира наличие на всички знания, необходими при общуване на английски.

Изпитът за сертификат на Cambridge University Press има специфичен формат, с който трябва да бъдат съобразени учебните материали, които използвате. Има уловки и хитринки, които могат да Ви помогнат да дадете правилния отговор на въпросите, свързани с различните компоненти – Reading, Writing, Listening, Use of English и Speaking. Ако издържите изпита, това гарантира на вашия работодател или университет, че имате необходимите знания на всички тези равнища и можете безпроблемно да се интегрирате в чуждоезикова среда.

Мелиус е официален подготвителен център за сертификация, така че не се колебайте – Очакваме Ви!

Онлайн записване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *