Групови и полуиндивидуални курсове

за сертификати на Cambridge University

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Ние от Образователен център Мелиус знаем, че бъдещето на детето Ви е най-важното нещо за Вас! Затова се стараем още от началните етапи на образованието да го подготвим за следващите, в които ще трябва да доказва знанията си, явявайки се на изпити и предоставяйки доказателства за системните и последователни знания, които е придобило. Сертификатите на Кеймбридж имат тежест в цял свят и помагат на милиони ученици по света да се реализират както у нас, така и в чужбина. Положете стабилни основи още в ранна възраст, за да бъдете сигурни, че пред Вашето дете стоят хиляди възможности и перспективи.

Мелиус е официален подготвителен център за сертификация, така че не се колебайте – очакваме Ви!

Сертификати PET и FCE

За учениците от 6-ти до 10-ти клас включително предлагаме групово обучение по системата на Cambridge – Complete PET (B1), която е същинска подготовка за получаване на първи сертификат на Cambridge – FCE (First Certificate in English – B2). Той е необходим при кандидатстване в чуждестранни университети и при реализиране в различни обществени сфери в бъдещ план.

Сертификат CAE (Advanced)

За най-напредналите предлагаме обучение за сертификата CAE (Advanced English), който гарантира наличие на всички знания, необходими при общуване на английски, както и на всички условия, нужни при интеграция в чуждоезикова среда.

Резултат с изображение за Complete Cambridge

(ЦЕНИ)

Не забравяйте да погледнете препоръките от нашите клиенти – те са нашата визитна картичка!

Мелиус ви дава ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВЕНО ОБУЧЕНИЕ! Научете английски език с нас. Изпратете запитване!

 

Свържете се с Нас