95 / 100 SEO Score

Политика за бисквитките

Политика за използването на бисквитки (EU)

Тази декларация за бисквитките е актуализирана за последно на 06/07/2020 и се отнася за всички граждани на европейската икономическа зона.

  1. Въведение

Нашият уебсайт, https://ecmelius.com използва бисквитки и други аналогични технологии, които за удобство ще бъдат наричани „бисквитки“. Бисквитките функционират на сайта благодарение на трета страна, с която взаимодействаме. В този документ ние Ви информираме за приложението и употребата на бисквитки на нашия сайт.

  1. Какво са „бисквитки?

„Бисквитка“ е малък файл, който бива изпращан заедно със страници от уебсайта и се пази от Вашия браузър в хард диска на компютър или друго устройство. Информацията, която се складира там, може да бъде връщана към нашите сървъри или тези на трета страна по време на последващи посещения.

  1. Какво са скриптове?

„Скрипт“ е част от програмен код, която се използва, за да спомогне за правилната функционалност и интерактивност на сайта. Този код се прилага на нашия сървър или на Вашето устройство.

  1. Какво е web beacon?

„Web beacon” (или пиксел таг) е малък невидим текст или изображение. Използва се, за да следи трафика на уебсайта, благодарение на което се натрупва статистика за ефективността му.

  1. Съгласие

Когато посещавате нашия сайт за първи път, ние ще Ви покажем плаващ банер с разяснения относно „бисквитките“. Веднага след като кликнете на „Запази настройките“, Вие се съгласявате с това да използваме различните категории бисквитки и допълителни приложения, избрани в менюто, както е описано в декларацията за бисквитките. Можете да отказвате употребата на бисквитки чрез Вашия браузър, но вземете предвид, че някои функции на сайта могат да бъдат нарушени.

5.1 Управление на настройките за съгласие

  1. Бисквитки

6.1 Технически или функционални бисквитки

Някои бисквитки подсигуряват правилната работа на уебсайта, като същевременно се грижат за това Вашите предпочитания да бъдат запаметени. Използвайки функционални бисквитки, ние улесняваме Вашето посещение. По този начин не е необходимо да въвеждате повторно една и съща информация – например избраните стоки остават във Вашата количка, докато не завършите поръчката. Ние бихме могли да активираме тези бисквитки и без Ваше съгласие.

6.2 Аналитични бисквитки

Ние използваме аналитични бисквитки, за да оптимизираме функционалността за нашите потребители. Чрез тях получаваме ценна информация за посещенията на сайта ни. Искаме от Вас позволение за активирането на този тип бисквитки.

6.3 Бутони, свързани със социални мрежи

На нашия сайт ще намерите бутони за Facebook и LinkedIn, които целят промотиране на уебстраници, свързани с тези социални мрежи (например „харесвам“, „поствам“, „споделям“ и т.н.) Тези бутони работят чрез код, предоставен от Facebook и LinkedIn. Той активира бисквитки. Чрез тези бутони могат също да се натрупват и анализират определени данни, за да получавате персонализирана реклама.

Моля, прочетете декларацията за личните данни на тези социални мрежи (те се променят регулярно), за да разберете как точно обработват Вашите лични данни, използвайки тези бисквитки. Информацията, която се извлича, е максимално анонимна. Седалищата на Facebook и LinkedIn се намират в САЩ.

  1. Използвани бисквитки

Елементор

Ние използваме „Елементор“ за създаване на съдържанието, което Ви предоставяме. Read more

Име

Запаметяване

Функция

Статистики (анонимни)

 

 

elementor

Постоянно

Запазва данни за извършени действия в сайта.

Споделяне

Тази информация не се споделя с трети лица.

Google Analytics

Ние използваме Google Analytics за статистики, свързани със сайта Read more

Име

Съхранение

Функция

Статистики (Анонимни)

 

 

_ga

2 години

 

Споделяне

За повече информация моля прочетете: Google Analytics Privacy Policy.

Фейсбук

Ние използваме Фейсбук за показване на скорошни постове на страницата, както и бутони за споделяне. Read more

Име

Съхранение

Функция

Маркетинг/Проследяване

 

 

_fbp

3 месеца

Запазва и проследява посещения, свързани с уебсайта

actppresence

1 година

Управлява честотата на показване на рекламите

_fbc

2 години

Запазва последното посещение

fbm*

1 година

Запазва детайли за профила

xs

3 месеца

Запазва уникален идентификационен номер за сесията на посещението.

fr

3 месеца

Позволява показването на реклама и повторното ѝ таргетиране.

datr

2 години

Осигурява защита срещу измама.

sb

2 години

Съхранява детайли за браузъра.

*_fbm_

1 година

Съхранява информация за акаунта.

Функционални

 

 

wd

1 седмица

Определя резолюцията на екрана.

act

90 дена

Държи потребителите вписани в сайта.

c_user

90 дена

Съхранява уникален идентификационен номер

csm

90 дена

Осигурява защита срещу измама.

presence

В рамките на сесията

 

Съхранява в реално време данни, ако сайтът е отворен и активен в браузъра.

Споделяне

За повече информация, прочетете Facebook Privacy Policy.

Automattic

Ние използваме Automattic за развитие на нашия сайт. Read more

Име

Съхранение

Функция

Статистики

 

 

tk_ai

В рамките на сесия

Съхранява уникален идентификационен номер

Споделяне

За повече информация, прочетете Automattic Privacy Policy.

CloudFlare

Ние използваме CloudFlare за услуги, свързани с разпространението на съдържание в мрежата. Read more

Име

Съхранение

Функция

Функционални

 

 

__cfduid

30 дена

Идентифицира сигурен трафик в мрежата

Споделяне

За повече информация, прочетете CloudFlare Privacy Policy.

Google Fonts

Ние използваме Google Fonts за изобразяване на различни шрифтове. Read more

Име

Съхранение

Функция

Маркетинг/Проследяване

 

 

Google Fonts API

Не се съхранява.

Изисква IP адрес на потребителя.

Споделяне

За повече информация, прочетете Google Fonts Privacy Policy.

LinkedIn

Ние използваме LinkedIn за показване на скорошни постове в социалната мрежа, както и бутони за споделяне. Read more

Име

Съхранение

Функция

Маркетинг/Проследяване

 

 

bcookie

2 години

Съхранява детайли за браузъра.

li-oatml

1 месец

Позволява показването на реклама и повторното ѝ таргетиране.

li_sugr

3 месеца

Съхранява детайли за браузъра.

UserMatchHistory

30 дена

Позволява показването на реклама и повторното ѝ таргетиране.

lidc

1 ден

Запазва и проследява действия извършени на уебсайта

bscookie

2 години

Запазва и проследява действия извършени на уебсайта

X-LI-IDC

В рамките на сесията

Осигурява работата на функции по различните страници.

Функционални

  

BizographicsOptOut

10 години

Запазва предпочитанията във връзка с поверителността.

Целево изследване

  

linkedin_oauth_*

В рамките на сесията

 

Споделяне

За повече информация, прочетете LinkedIn Privacy Policy.

Други

Име

Съхранение

Функция

Целево изследване

  

rank-math-option-sitemap-index

  

rank-math-option-titles-index

  

rank-math-option-search-index

  

rank-math-option-general-index

  

complianz_policy_id

365 days

 

cmplz_marketing

365 days

 

cmplz_stats

365 days

 

complianz_consent_status

365 days

 

_gid

  

Споделяне

Тези данни не се споделят с трети страни.

  1. Вашите права във връзка с личните данни

Имате следните права във връзка с Вашите лични данни:

  • Имате право да знаете защо Вашите лични данни са необходими, какво ще се случи с тях, както и колко дълго време ще бъдат съхранявани.
  • Право на достъп – имате право да достъпвате личната информация, която сте ни предоставили.
  • Право на корекция – имате право да добавяте, поправяте, изтривате или блокирате личните си данни, когато пожелаете.
  • Ако ни дадете своето съгласие да обработваме Вашата информация, Вие си запазвате правото да оттеглите съгласието си и личните Ви данни ще бъдат изтрити.
  • Право да прехвърляте своята информация – имате право да изискате всичките си лични данни и да ги преместите изцяло към друг регулатор.
  • Право да възразите срещу обработката на Ваши данни – ние сме съгласни с Вашия избор, освен ако няма основания за обработка на информацията.

За да упражните своите права, моля, свържете се с нас, използвайки контактните детайли в края на тази декларация за бисквитките. Ако имате оплакване за начина, по който оперираме с Вашите данни, ние бихме желали да установим контакт с Вас. Имате право да подадете и оплакване към официалния орган за защита на личните данни – Комисията за защита на личните данни.

  1. Активиране/деактивиране и изтриване на бисквитки

Може да използвате своя интернет браузър, за да изтривате бисквитки ръчно или автоматично. Също така можете да зададете кои определени бисквитки не искате да бъдат използвани. Друг начин за контрол е да промените настройките на браузъра си така, че да можете да получавате съобщение всеки път, когато бисквитка бива добавена. За повече информация във връзка с тези опции, моля да се обърнете към инструкциите в секцията „Помощ“ на Вашия браузър.

Моля, обърнете внимание на факта, че сайтът може да не работи правилно, ако всички бисквитки биват отхвърлени. Ако изтриете бисквитките от своя браузър, те ще бъдат сложени отново след Вашето съгласие, когато посетите сайта повторно.

  1. Детайли за контакт

За въпроси и/или коментари във връзка с нашата политика за бисквитките и тази декларация, моля, свържете се с нас:

Образователен център Мелиус ЕООД

Младост, бл. 425А, партер, до вх. 2, София, 1715

България

Уебсайт: https://staging.ecmelius.com
Имейл адрес: [email protected]
Телефон: +359 89 5500602

Тази декларация за бисквитките е синхронизирана с cookiedatabase.org на 06/07/2020

Политика за бисквитките; Политика за бисквитките; Политика за бисквитките; Политика за бисквитките; Политика за бисквитките; Политика за бисквитките; Политика за бисквитките; Политика за бисквитките; Политика за бисквитките; Политика за бисквитките; Политика за бисквитките; Политика за бисквитките; Политика за бисквитките; Политика за бисквитките; Политика за бисквитките; Политика за бисквитките; Политика за бисквитките; Политика за бисквитките; Политика за бисквитките; Политика за бисквитките; Политика за бисквитките; Политика за бисквитките; Политика за бисквитките; Политика за бисквитките; Политика за бисквитките; Политика за бисквитките; 

Политика за бисквитките
Фигуративна илюстрация
Фигуративна илюстрация
Фигуративна илюстрация