Групови курсове по английски за деца  в уютна обстановка

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Летните курсове в Образователен център Мелиус са перфектният начин за Вашето дете да постигне бърз прогрес чрез комбинация на полезното с приятното.

    • Обучението се осъществява в малки групи до 5 човека, което доближава тази форма максимално до индивидуалното обучение.
    • Часовете се провеждат в чудесна атмосфера – модерен офис с мултимедия и множество езикови ресурси, които могат да бъдат в помощ на развитието на детето Ви. То ще бъде в компанията на млад и креативен учител, с когото времето минава неусетно, но изключително ползотворно.
    • „Мелиус“ е оторизиран обучителен център, който работи по иновативни системи на Cambridge University Press. Ние можем да подготвим детето Ви за явяване на изпит за сертификат на Cambridge, който се изисква в множество образователни институции. Той може да му послужи за прием в чуждестранен университет, както и да му помага неколкократно в различните етапи на кариерното развитие в бъдеще.
    • Организираме летни курсове за ученици от нивата A1, A2, B1 (PET), които са от 5-ти до 8-ми клас. Ние ще помогнем на децата Ви да стартират новата учебна година успешно, с повече знания, отколкото са имали в края на предишната. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас!

(ЦЕНИ)

Не забравяйте да погледнете препоръките от нашите клиенти – те са нашата визитна картичка!

Мелиус ви дава ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВЕНО ОБУЧЕНИЕ! Научете английски език с нас. Изпратете запитване!

 

Свържете се с Нас