Интензивни групови курсове по английски за деца и възрастни в уютна обстановка.

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Интензивните курсове в Образователен център Мелиус са перфектният начин да постигнете бърз прогрес чрез комбинация на полезното с приятното. Ще получите чудесна възможност за краткия период от 2 месеца (юни и юли) да постигнете максимални резултати.

  • Обучението се осъществява в малки групи до 5 човека, което доближава тази форма максимално до индивидуалното обучение.
  • Предлагаме курсове за всякакви възрасти, така че каквото и да търсите, можете да го намерите при нас.
  • Часовете се провеждат в чудесна атмосфера – модерен офис с мултимедия и множество езикови ресурси, които могат да бъдат в помощ на Вашето развитие. Ще бъдете в компанията на млад и креативен учител, с когото времето минава неусетно, но изключително ползотворно.
  • „Мелиус“ е оторизиран обучителен център, който работи по иновативни системи на Cambridge University Press. Ние можем да подготвим детето Ви за явяване на изпит за сертификат на Cambridge, който се изисква в множество образователни институции. Той може да му послужи за прием в чуждестранен университет, както и да му помага неколкократно в различните етапи на кариерното развитие в бъдеще.
  • Организираме летни курсове за ученици от нивата A1, A2, B1 (PET), които са от 5-ти до 8-ми клас. Ние ще помогнем на децата Ви да стартират новата учебна година успешно, с повече знания, отколкото са имали в края на предишната.
  • Предлагаме и разговорен английски за възрастни. Ако все си мислите, че имате основата, но Ви е трудно да се изразявате – заповядайте при нас! Това, което Ви липсва, е практиката, която ще намерите в „Мелиус“.
  • При нас са добре дошли и възрастни за начално ниво (A1-A2) – Всяко начало е трудно, но ние предоставяме нужната подкрепа и правилната мотивация, за да пожелаете да се развивате езиково и в по-горните нива, независимо от възрастта Ви. Английският език е навсякъде около нас и вече не е бонус към CV-то, а е необходимост. Заповядайте при нас!

 

(ЦЕНИ)

Не забравяйте да погледнете препоръките от нашите клиенти – те са нашата визитна картичка!

Мелиус ви дава ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВЕНО ОБУЧЕНИЕ! Научете английски език с нас. Изпратете запитване!

 

Свържете се с Нас