Как да науча английски?

Как да науча английски език?

Английският език в наши дни е задължителна част от CV-то, което трябва да представим, кандидатствайки за нова работа. Той дава гаранция, че можем да се развиваме в международен план и да помагаме на компанията в израстването ѝ. Той е полезен и за самите нас, дори и да не сме кариеристи – отваря съзнанието ни за много неща, които не бихме могли да разберем без него.

Ако се питате как да научите английски веднъж завинаги, отговорът е един единствен – воля и постоянство. Воля, за да учим досадните думи, които винаги са прекалено много, а постоянство – за да си създадем навика да запълваме поне 20 минути на ден с нещо англоезично – било то книга, филм с английски субтитри или пък някой известен британски/американски „youtuber”, който прави блогове или влогове на майчиния си език. Разбира се, ако сте начинаещ, тези неща стават ефективни на малко по-късен етап, когато сте преминали през граматиката и сте готови да усвоявате практическата страна на езика. Много е важно в началните етапи да имате мотивация и професионалист до себе си, който да прави трудните неща лесни и да спомага за подреждането на всички елементи, с които ще се сблъсквате в своето чуждоезиково приключение.

 

В Образователен център Мелиус ще намерите точно това – учител, помощник и приятел, който да не препуска през материала, а да отделя своевременно внимание на всеки неясен аспект, непозната дума или трудност от всякакъв тип. Някои неща в български и английски не са граматически аналогични и по тази причина е добре да имате до себе си човек, който има достатъчно опит в обясняването и разбира същността и на двата езика, за да може да правите паралел между отделните езикови явления и да ги разбирате в дълбочина.

Не се колебайте да ни потърсите – ние ще дадем всичко от себе си, за да може Вашето начинание да бъде успешно завършено и да усетите удовлетворението от добре свършената работа и новото умение, което сте придобили. Вашето място при нас Ви очаква!

Контакти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *