Курс по разговорен английски за възрастни в уютна обстановка.

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Интензивният курс по разговорен английски в Образователен център Мелиус е перфектният начин да постигнете бърз прогрес чрез комбинация на полезното с приятното. Ще получите чудесна възможност за краткия период от 2 месеца (юни и юли) да постигнете максимални резултати.

    • Обучението се осъществява в малки групи до 5 човека, което доближава тази форма максимално до индивидуалното обучение.
    • Единственото изискване е да притежавате поне ниво B1 по европейската езикова рамка. Дори и да има някакви пропуски, не се безпокойте! Ще отделяме време за изясняване на всичко неясно. Целта ни ще бъде да обединим теория и практика в речта Ви!
    • Часовете се провеждат в чудесна атмосфера – модерен офис с мултимедия и множество езикови ресурси, които могат да бъдат в помощ на Вашето развитие. Ще бъдете в компанията на млад и креативен учител, с когото времето минава неусетно, но изключително ползотворно.
    • Няма нужда да закупувате каквито и да било материали. Ние осигуряваме всичко необходимо за Вашия прогрес. Необходимо е да вземете единствено доброто си настроение :)!
    • Предлагаме както делничен вечерен курс (след 19 ч.), така и съботно-неделен.

Все си мислите, че имате основата, но някак думите Ви убягват и никога не можете да се сетите как точно да построите изречението си? Ние имаме решение за Вас – нарича се практика. Всеки език се забравя, ако липсва редовна интеракция с него. Английският е навсякъде около нас и предлага цял един свят, до който бихме могли да имаме достъп, ако имаме нужните знания. Заповядайте при нас – ще си поговорим за доста интересни неща, ще научим нови думи… Накрая ще усетите, че сте по-уверени и компетентни!

(ЦЕНИ)

Не забравяйте да погледнете препоръките от нашите клиенти – те са нашата визитна картичка!

Мелиус ви дава ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВЕНО ОБУЧЕНИЕ! Научете английски език с нас. Изпратете запитване!

 

Свържете се с Нас