Учител По Английски. Частни Уроци За Деца И Възрастни В Уютна Обстановка.

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider
  • Кои сме ние – В Мелиус гледаме в бъдещето. Заедно с вас. Това, което ви даваме, е достъп до цял нов свят – англоезичният. 
  • Каква е целта ни – Да ви помогнем да научите английски, като дадем най-доброто от себе си!
  • Какво е кредото ни – Накратко – качествено обучение. Индивидуалните и груповите уроци с нас ще надминат очакванията ви!
  • Защо Мелиус? – Не обещаваме чудеса за 3 дни. – Ще стане с постоянство и от двете страни. Ще се раздадем за вас и ще дадем всичко от себе си за Вашия успех. А Вие?
  • Какво получавате? – Всеки е чувал поговорката “Не съм толкова богат, че да купувам евтино”. С Мелиус получавате много повече, отколкото давате. Заедно развиваме езикови умения за цял живот. Страхотна инвестиция, нали?

Ние предлагаме индивидуални и групови уроци по английски език, както за деца, така и за възрастни. Учебните ни системи са адаптирани към различните възрасти и акцентират върху паралелното развитие на всички езикови равнища. Спецификата на индивидуалното обучение предполага задълбочена работа по време на часовете, което неминуемо води до чудесни резултати и до повишаване на самочувствието при разговор на английски език.

Разполагаме със страхотни учители по английски език с дългогодишна практика и любов към езика!

Научаваме английски заедно с индивидуални и групови уроци за деца и възрастни. Започваме от настоящето ви ниво и достигаме дотам, докъдето вие решите. Индивидуалното обучение позволява задълбочена работа по време на часовете. И по-бързо научаване на езика. Все добри неща, нали? А сега е време да изберете езиков пакет. Разгледайте пакетите за индивидуално обучение по-долу, а ако се интересувате от груповите ни курсове, кликнете тук.

(ЦЕНИ)

Мелиус ви дава ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВЕНО ОБУЧЕНИЕ! Научете английски език с нас. Изпратете запитване СЕГА!

Свържете се с Нас