Обучение по английски за деца и възрастни в уютна обстановка.

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider
  • Кои сме ние – В Мелиус гледаме в бъдещето. Заедно с вас. Това, което ви даваме, е достъп до цял нов свят – англоезичният. 
  • Каква е целта ни – Да ви помогнем да научите английски, като дадем най-доброто от себе си!
  • Какво е кредото ни – Накратко – качествено обучение. Индивидуалното обучение с нас ще надмине очакванията ви!
  • Защо Мелиус? – Не обещаваме чудеса за 3 дни. – Ще стане с постоянство и от двете страни. Ние ще дадем всичко от себе си, а Вие?
  • Какво получавате? – Всеки е чувал поговорката “Не съм толкова богат, че да купувам евтино”. С Мелиус получавате много повече, отколкото давате. Заедно развиваме езикови умения за цял живот. Страхотна инвестиция, нали?

Ние предлагаме индивидуални уроци по английски език, както за деца, така и за възрастни. Учебните ни системи са адаптирани към различните възрасти и акцентират върху паралелното развитие на всички езикови равнища. Спецификата на индивидуалното обучение предполага задълбочена работа по време на часовете, което неминуемо води до чудесни резултати и до повишаване на самочувствието при разговор на английски език.

Научаваме английски заедно с индивидуални уроци за деца и възрастни. Започваме от настоящето ви ниво и достигаме дотам, докъдето вие решите. Индивидуалното обучение позволява задълбочена работа по време на часовете. И по-бързо научаване на езика. Все добри неща, нали? Информация за цени:

(ЦЕНИ)

Мелиус ви дава ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВЕНО ОБУЧЕНИЕ! Научете английски език с нас. Изпратете запитване СЕГА!

 

Свържете се с Нас